Var o jobbade på Norra Cypern härom veckan.

Ett ställe dit jag och en nyfiken väninna tog oss för snart 1,5 år sen. Vi skulle delta i ett fastighetsseminarier då vi båda ville lära oss mer om den sortens investeringar. Sagt o gjort vi älskade företaget vi var bjudna till. Och platsen! Denna magiska plats.

Det tog inte många timmar innan vi förstod att något än mycket större skulle komma ur den resan. Vi pratade med en annan vän i Sverige som vi båda samarbetat med kring personlig utveckling, och han nappade på att åka dit o kolla vad vi pratade om.

Väl där samtalade han med den person som vi börjat jobba med. Det visade sig att synkronisiteten var såpass väl att han redan planerat att bygga upp ett campus område.

Det ena ledde till det andra och nu har Projekt Cypern varit igång i ca 1 år. Kursverksamhet har redan förlagts på ön och nu är vi där att det byggs de första byggnaderna som ska husera bland annat klinik, research center, och stor konferensanläggning.

Allt utifrån en passion, en handling, en drivkraft och bra människor runt sig som stöttar. Att följa med och hamna på ett ställe som var långt mer än vi först kunde ana. Vi hade en intuitiv känsla, som vi vågade lyssna på och därifrån spann tråden vidare.

Har tänkt på det mycket hur jag är med sånt där idag. Som fortfarande är så ovanligt. Och som till stor del bottnar sig i den enkla saken att jag har full tillit till Universum!

Jag vet att jag inte behöver alla pusselbitar på plats, jag behöver bara lägga en del, och så blir det tydligt därefter vilka bitar som kommer efter.

De senaste 5 åren då jag helt försökt leva i Attraktionslagens lära,

har varit helt fantastiska. Absolut inte alltid helt enkelt. För ibland får man saker på sin väg för att göra sig uppmärksam på det man missat. Men som kan vara den absolut viktigaste pusselbiten för att komma vidare dit man vill. Det är något jag upplever många gör.

De tror att attraktionslagen innebär

en direkt leverans av allt fantastiskt som man önskar. Och missar den lilla detaljen att något inom en kan vara det största motståndet för att möjliggöra det.

Så idag ser jag allt, och då menar jag allt med ögonen att jag vet att det händer av en anledning. Och om jag då också har koll på mig själv, så att jag vet vart jag befinner mig frekvensmässigt. Kan jag förlita mig helt på att Universum levererar precis det jag behöver härnäst.

Innan jag fick lite djupare förståelse för det här med leverans utifrån attraktion så kunde jag lätt svänga med i nya projekt, eller pusselbitar, och därmed splittra min energi så ingenting blev färdigt eller gav det resultat jag önskade.

Jag kunde också hänga upp mig på vad jag ansåg var en motgång. Idag har jag förstått att det enda jag uppnår med den inställningen är att tappa i frekvens och omöjliggöra det jag egentligen vill till.

Idag har jag lärt mig att inte släppa de bitarna jag faktiskt vill ha kvar, så projektet är jag visserligen del av men jag har valt att satsa mer på fastigheterna. För där vet jag att jag snabbt kan hjälpa människor att nå sina drömmar. Därför namngav vi också den verksamheten

Sunshinelives.

På hemsidan kan man enkelt boka resor för att leta drömboende. Besök Sunshinelives här
Att lägga sitt fokus där man vill och handla därefter är det allra starkaste skapandet du kan göra. Att dessutom blanda det med passion, glädje och stillhet (för att tillåta att ta emot)

Då har man gjort allt man kan för att nå sina drömmar.

 

Caisa Landahl

Attraktionslagen Sverige

Pin It on Pinterest

Share This