Välkommen till min Blogg. Här skriver jag om mina erfarenheter om 

Attraktionslagen Caisa Landahl


 

Allting händer av en anledning

Var o jobbade på Norra Cypern härom veckan. Ett ställe dit jag och en nyfiken väninna tog oss för snart 1,5 år sen. Vi skulle delta i ett fastighetsseminarium då vi båda ville lära oss mer om den sortens investeringar.

read more

Konsten att släppa taget

Hur jag försöker att praktisera Konsten att släppa taget Många av oss vet det. Att vi behöver släppa taget. Om något, eller någon. Men ibland är det så svårt! Två saker ger mig möjligheten att kunna göra det oavsett vad det gäller.

read more

Drömmar – för stora eller för små?

Drömmar – För stora eller för små? Vågar vi uppnå våra drömmar? Jag har haft en helt fantastisk tid på Gotland över nyår. Jag åkte för att hålla workshop på underbara Ekegården kursgård. Det blev så mycket mer än jag någonsin kunde tänkt mig

read more

Höja sin energi

Höja sin energi med Universum Hösten är för många en tid då det är lite extra svårt att hålla sin energi uppe. Har man dessutom barn kan det ofta dessutom innebära lite extra förkylningar och andra spännande säsongsjukdomar.

read more

Källenergi

Det intressanta med källenergi är att den informationen du får till dig när du är i kontakt följer ingen logik i förhållande till det sammanhang du upplever att du befinner dig i. Det finns många olika tillfällen när du hamnar i ett sånt tillstånd av mottagande.

read more

Neutral men positiv

Attraktionslagen levererar alltid, men ibland kan det komma små bakläxor till det man sänt ut. När vi sänder ut saker vi vill ha från tankens kraft enbart, är det allt som oftast så att det finns ett inbyggt motstånd med.

read more

Lagen om attraktion

Attraktionslagen direkt översatt från engelska har jag alltid känt att det låter lite konstigt, men har senaste dagarna funderat över den enorma tydligheten i just “lagen om attraktion”.

read more

Blogg | Lagen om attraktion | Källenergi | Energi Caisa Landahl

Attraktionslagen Sverige

Attraktionslagen är en universell lag som ständigt skapar vår verklighet.

Pin It on Pinterest

Share This