Attraktionslagen Mentor & Coachning

Attraktionslagen är kraftfull och fungerar alltid!

Genom att bli medveten skapare i ditt liv kan du uppleva den enorma kraft som Universum bär med sig och som du har inom dig. Genom att coachas i attraktionslagen kommer du hitta nya vägar du inte trodde möjligt. Jag jobbar som attraktionslagen mentor direkt med dig och hjälper dig att få denna kraftfulla naturlag att verka med dig. Genom att ta reda på vart dina blockeringar ligger ser vi till att hitta verktygen för att komma vidare och få attraktionslagen att fungera för dig på alla områden. Det finns inga begränsningar förutom de du har inom dig. Nå din fulla potential genom att få hjälp att förstå hur du ska förändra dina tankegångar kring de områden som du upplever som svåra att bemästra. Vad det än är för mål och drömmar du har kan attraktionslagen enkelt hjälpa dig att uppfylla dem. Det finns egentligen inga hinder o jag hjälper dig att se och göra det möjligt att uppnå allt du önskar och drömmer om. Du har storhet inom dig som jag vill hjälpa dig att ta fram.  

Välkommen att börja skapa din framtid!

 
Attraktionslagen Mentor & Coachning Hjälp med att bryta mönster?
Attraktionslagen Mentor & Coachning

Bli Fri Coach

Söker du hjälp med att bryta mönster, mår du dåligt eller har en livssituation som är destruktiv? Eller kanske mår du jättebra men har en tendens att inte få det att hålla i längden. Jag är utbildad inom MI och har mycket kunskap kring att hitta sin inre drivkraft o kunna göra bestående förändringar utifrån den plats man befinner sig.

Det kan handla om hälsa,

våga söka nytt jobb, hitta fungerande o sunda relationer. Har du mål du vill uppnå eller mönster du behöver bryta är du välkommen att kontakta mig, vi behöver alla hjälp att ta de där första stegen. Bli Fri© – att bryta sina mönster 3995kr Min roll är att hjälpa dig bli din egen coach i vardagen. Jag hjälper också dig som kanske hamnat i destruktiva livsmönster. Jag har tidigare arbetat med ungdomar i medberoende och beroende och deras familjer. Olika beroendeproblematik är långt vanligare än vad många tror. Det kan yttra sig i form av destruktiva relationer, ätstörningar, spelproblem, alkohol eller drogproblem och många andra destruktiva mönster. Det handlar om en flykt från sina känslor, att inte våga eller orka.

Vi gör då val för att försöka kontrollera eller stänga av känslor,

vilket ofta leder till en ond spiral och för oss längre bort från ett bra liv. Gör du val som är bra för dig och för andra? Sätter du sunda gränser och värdesätter dig själv? Om inte kan det vara så att du behöver göra en stor förändring i ditt liv för att återta din kraft och ditt mående. Tillsammans ser vi över din situation och finner lösningar som gynnar dig. Jag stöttar och vägleder till ett lyckligare och tryggare liv. Kostnad per tillfälle är 750kr. Du har möjligheten att få 3 samtal för 1800kr 5 samtal för 2500kr betalas vid första tillfället.

Workshop på Ekegården

Med Caisa Landahl

Kom och ge dig själv möjlighet att få dina drömmar uppfyllda. Skapa ett år fyllt av lycka, kärlek och framgång och känn lättheten av att använda dig av kraften som attraktionslagen har. Läs mer om min workshop Ekegården
Attraktionslagen Mentor & Coachning Caisa Landahl
 

Online coachning 

Jag erbjuder även online coachning via telefon eller videosamtal. Samtalstid är 45 min. Bokning sker via mail: [email protected] eller telefon 0735366335 ring eller smsa.

Prenumerationsalternativ Mentor Online

Mentor 1

Från 750kr/ månad: 1 samtal 45min i månaden och meddelande via sms som komplement 1/vecka i 6 månader. För 12 månader 700kr/månad.

Mentor 2

Från 1500kr/ månad 2 samtal i månaden och meddelande via sms som komplement 1/vecka i 6 månader. Övning som skickas ut 1/vecka för uppföljning av samtal. För 12 månader 1300kr/månad.

Mentor 3

Från 2500kr/ månad 2 samtal i månaden och meddelande via sms vid behov som komplement. Övning skickas ut 1 gång/ vecka för uppföljning av samtal. Genom detta alternativ har du en egen personlig online support och kan bolla olika situationer du hamnar i eller när du vill ha råd och pepp i 6 månader. För 12 månader 2300kr/månad.
  För övriga alternativ efter dina önskemål kontakta via mail eller sms för förfrågan. Som mentor jobbar jag kontinuerligt med dig genom en prenumeration. Som mentor jobbar jag med prenumeration online. Vi lägger upp det efter dina behov och önskemål och arbetar under längre tid tillsammans. Minsta bindningstid är 6 månader. Det finns olika prenumerationsnivåer se info nedan för exempel, har du önskemål som inte står specificerat tveka inte att höra av dig och fråga. Det går också bra att kombinera samtal med behandlingar. Betalning sker, kontant på plats, via Swish eller i via Bankgiro. Vid bankgiro betalning sker det så att transaktion kan uppvisas, eller har bokförts när första tillfället ges. Det går också bra att ge bort samtal, ange då namn på personen vid bokning. Ansvar ligger hos personen som fått gåvan att boka in sina tider.

Attraktionslagen Sverige

erbjuder även löpande föreläsningar och kurser inom personlig utveckling Avbokningspolicy : Avbokning sker senast 48 timmar innan bokad tid, avbokning som sker senare debiteras fullt. Vid Mentor prenumeration används därmed det tillfället men ingen ytterligare kostnad tillkommer.

Pin It on Pinterest

Share This