Jag har haft en helt fantastisk tid på Gotland över nyår.

Jag åkte för att hålla workshop på underbara Ekegården kursgård. Det blev så mycket mer än jag någonsin kunde tänkt mig. Jag blev påmind om det som jag älskar, om det som jag är. Som vi så ofta kan glömma bort i vardagens alla byggstenar som ska falla på plats för att man ska ha gjort dagen som sig bör. Här fick jag möjlighet att stanna upp. Lyssna inåt, lyssna på andra, vara. Den energin som finns där är helt enkelt magisk. Jag bara var, i 10 dagar trivdes jag hela tiden.

Jag brukar annars vara väldigt mån om min ensamtid.

Jag möter ju mycket människor, samtalar, stöttar, motiverar, så tid för egen energiåterhämtning är viktigt för mig. Men den här gången reste jag bort, och jag bara var. Sist jag kände så var när jag var i Argentina för 4 år sedan, den resan var Livsförändrande för mig och jag känner i hela mig att den här resan till Gotland var likadan, fast på sitt sätt.

Ni vet den där känslan av att något håller på o hända, som en pirrande magisk sprudlande känsla som spritter i kroppen, den har jag o då vet jag att något kommer hända, och det är bra. Jag var med i radio dagen jag skulle åka hem, tillsammans med Therese Appelqvist besökte vi P4 Gotland o pratade om förändringar, attraktionslag, drömmar, och mål.

Är du nyfiken på och vill veta lite mer om Therese och hennes föreläsningar, kurser och retreats.
Så besök hennes hemsida här www.thereseappelqvist.com

Det fick mig att minnas,

en tid då jag själv inte hade några drömmar. De få som kom o gick, var aldrig något annat än ouppnåeliga. Det var så det kändes. Tills idag, där jag drömmer så stort jag bara kan, jag älskar det. Finns inga hinder, inga begränsningar och det är barnsligt roande att få vara i sin fantasivärld o bygga upp allt man vill uppnå, uppleva och känna.

Men det är viktigt att inte gå in med en förväntning, där om det inte blir så som man först tänkte förvandlas till en besvikelse. Känner man att man har svårt att separera sin känsla från det man upplever som motgångar, kan det vara bra att i första hand drömma om små saker, som inte är så känslomässigt laddade för en. Man kan kort förklara det så här:

Universum levererar alltid

det du sänt ut, ibland blir din medvetna tanke, inte i linje med det som universum levererar, det innebär inte att det är ett nederlag. Här handlar det om tillit.

Vill du ha positiva, kärleksfulla, roliga, lätta upplevelser i ditt liv? Frihet, överflöd, glädje? Du ska hålla dig i en hög frekvens, Get in the vortex, som underbara Abraham Hicks förmedlar.
Här kan lyssna på henne prata om Get in the vortex 

De gånger du går in o skapar något medvetet, kan det vara så att leveransen inte blev vad du tänkte, gör en realitycheck… Har du tappat ditt energiflöde? Har du sänt ut fel frekvens? Eller är det helt enkelt så att Universum inte ansåg att just det du hade ögonen på skulle levereras? Universum är såklart långt mycket visare än vad ditt mänskliga medvetande kan uppnå, ha därför tillit till att allt, blir som det ska, när det ska det.

Genom att fokusera på detta sättet,

kan du få fortsätta ha stora drömmar, där du inte tappar din energi för att du inte ser leveransen. tex; Jag har alltid drömt om att skriva, publicera, ge ut böcker. Under den tid jag levt har det ännu inte skett, men jag har fortfarande kvar min dröm, fortfarande kvar min tro på att den kommer uppfyllas och jag blir fortfarande lika glad när jag tänker på den drömmen. Jag vet att när tiden är inne, blir allt som är menat. Utan att jag går in o styr, tar kontroll…

Min del i allt, är att fortsätta fokusera på att ta ansvar för min känslomässiga vibrationsfrekvens… Mitt enklaste förhållningssätt till att hålla en hög vibration då kärlek o glädje är de högsta energinivåerna: Var kärleksfull mot dig själv o mot andra, sprid glädje och hopp och var sann. Gör det aldrig på bekostnad av dig själv, välj goda omgivningar, fina människor som vill dig väl så blir det enklare.

Jag har länge även drömt om att få föreläsa

och på det sättet hjälpa människor, förra året och året innan, blev jag uppringd av två jobb. Inget av de hade jag sökt, där möjligheten var just att få stå o föreläsa, på olika områden stödja, lyfta, motivera och hjälpa människor. Hur blev det så? Jag hade haft en intention, jag fokuserade på att fylla på och befinna mig på en hög frekvens. Och när Universum ansåg att det var dags, kom möjligheterna till mig. Så ni ser, ingenting behöver gå in o kontrolleras. Släpp taget o låt visdomen från Universum styra istället. Jag följer med, vart vi än ska, följer jag med <3

 

Drömmar – För stora eller för små? Vågar vi uppnå våra drömmar?

Drömmar - För stora eller för små? Vågar vi uppnå våra drömmar?

 

Vågar vi uppnå våra drömmar?

Pin It on Pinterest

Share This