Hösten är för många en tid

då det är lite extra svårt att hålla sin energi uppe. Har man dessutom barn kan det ofta dessutom innebära lite extra förkylningar och andra spännande säsongsjukdomar. Den här hösten har för mig varit en av de trögaste på många år.
Jag har haft lite för mycket att göra av det jag inte tycker om, lite för många skador i kroppen som kommit på besök. Och det är så lätt att hamna i den verkligheten och inte skapa sig loss.

Så tack universum

att jag lärt mig knep som håller mig flytande igenom mörkret. Ikväll ska jag hålla en attraktionslagen cirkel och bland annat ska vi prata om hur man håller sitt flöde uppe. Tänkte därför bara titta in snabbt och göra en kort påminnelse om hur vi underlättar för oss själva. En regel jag brukar påminna mig om är att för varje motgång eller problem jag stöter på, gör jag något roligt eller som får mig att slappna av o känna härliga positiva känslor.

Jag har inte så mycket rutiner o disciplin i mitt liv, är lite för spontan o disträ för det. Däremot när det gäller de här positiva inflikningarna har jag skapat jättebra rutiner. Jag har tacksamhetsstund varje dag, antingen bara rabblar jag inombords eller skriver ner. Jag har matat in att varje gång jag känner att jag har en tuff situation, rabbla tacksamhet över annat som får mig att skifta känsla. Jag talar snällt till mig själv, och berömmer mig själv, gör jag misstag är det ok jag försöker att inte slå på mig själv. Se misstag som ett steg mot framgång oavsett vad det än gäller. För varje gång jag gör något som blev mindre bra med facit i hand har jag lärt mig ovärderlig information om hur jag ska komma närmare lösning på det jag vill.

Stunder av stillhet.

Att ta sig tid o bara observera sin omgivning, det tycker jag är ett bra sätt att koppla bort vardagens orosmoln. Ju högre vibration du befinner dig på desto mindre känns problemen runt dig. Så oavsett vad som än tynger dig eller du upplever som hinder eller problem. Kommer de lättare lösas om du i första hand fokuserar på att höja din vibration – alltså gör det du behöver för att må så bra som möjligt <3

Höja sin energi med Universum och Attraktionslagen Sverige

Pin It on Pinterest

Share This