Hitta din Inspiration Passion och Drömmar med Attraktionslagen Sverige


Jag älskar havet, min inre inspiration får jag mycket från naturen.

Att ha stranden som sitt kontor är väl allas dröm? Därför har jag under de senaste åren jobbat mycket med passiva inkomster. Att vara fri att spendera min tid, vart jag vill med det jag vill. För att göra det så enkelt för dig själv som möjligt, välj de miljöer och människor som gynnar det du vill uppnå! Att träffa inspirerande människor, lyssna på de som gjort jobbet innan är en fantastisk katalysator för att hjälpa dig på din väg. Ensam är inte stark i det här fallet, tillsammans skapar vi så mycket lättare!  Jag strävar alltid efter att hitta nya saker att lära mig. Lära känna  människor som har knäckt en kod som jag söker. Bestäm dig för vad du vill med ditt liv och sök upp de miljöer som hjälper dig dit!


 

Vad brinner du för?

En av de viktigaste sakerna när du vill uppnå stora mål och drömmar är att verka utifrån din passion! Försök inte tänka hur du ska kunna förändra genom att förhålla dig till något utanför dig själv. Försök inte tjäna pengar genom att göra det du tror ska ge dig det.

När du följer ditt hjärta och agerar utifrån din passion, kommer allt annat följa med! Många tror att de inte ska kunna göra det de älskar, och, tjäna pengar tillräckligt för att få ett liv i överflöd. Det där är något som vi fått utifrån, ett gammalt sätt att se på jobb helt enkelt. När man tittar på stora extremt framgångsrika exempel, har de börjat med sin passion, de har brunnit för något såpass mycket att ingenting har fått stå i deras väg, det har lett till framgång!

Drömmar värda att drömma?

Om du visste hur många gånger jag möter människor som slutat våga drömma! Vi är så invanda med att fokusera på saker vi “måste” göra att vi får lite tid att ägna oss åt att drömma om alla saker och händelser vi vill uppleva. När man lär sig mer och mer om hur attraktionslagen verkligen fungerar. Blir det uppenbart att genom att tillåta sig själv ha mer tid till just sina drömmar, kommer det bli en enorm lätthet och så mycket leveranser som också automatiskt löser de saker vi annars lägger fokus på.

När jag för några år sedan kom i kontakt med Attraktionslagen och började utforska vad det innebar, stod jag på en plats jag inte alls ville vara i. Själsligt, fysiskt, ekonomiskt och kärleksmässigt. Det gick upp som ett ljus för mig, att jag där och då, kunde skifta mitt fokus. Jag hade möjlighet att förändra min verklighet genom att välja fokus på hur jag ville ha det! Jag började drömma, drömma stort och gör så än idag. Jag löser ingenting i mitt liv, det fixar Universum åt mig, men självklart behöver jag handla när lösningar presenteras. Jag uppdaterar mina drömmar, allt eftersom de faller in, vad drömmer du om?

Hur skapar du din Inspiration Passion och Drömmar

 


Fyll på med så mycket Inspiration Passion och Drömmar du bara kan, gå på föreläsningar, lyssna på video och ljudklipp, använd dig av attraktionslagen mentorer.
Allt detta är så jag gjorde för att förändra mitt liv till det drömliv jag har idag, och jag forsätter göra det.
Därför älskar jag att jobba med människor och kunna bidra på samma sätt tillbaka.


 

Bob Proctor


Är en attraktionslagen mentor som verkligen förstått det här med det du fokuserar på skapar du mer av. Han har en mängd böcker som berör ämnet och på Youtube hittar du en uppsjö av klipp för att hjälpa dig tänka till din fördel. Han har också en del meditationer som fokuserar på positivt skapande genom tankens kraft.  Min absoluta favorit hittills är Abundance Meditation

 

Bob Proctor

www.thelawofattraction.com

Abraham Hicks


Är en entitet som Ester Hicks kanaliserar. Denna visdomskälla har så mycket att bidra med! Jag älskar sättet som Ester pratar om attraktionslagen och den lätthet hon bidrar med. Länken nedan är till deras Youtube kanal som har så mycket bra föreläsningar, frågestunder, meditationer att dela med sig av.

Abraham Hicks Youtube kanal

Om du vill läsa mer om vad Ester Hicks kanaliserar så rekommenderar jag att du besöker hemsidan.
Där hittar du bland annat Workshops om Attraktionslagen | Law of Attraction

Abraham Hicks - Law of Attraction

www.abraham-hicks.com

 

Inspiration Passion Drömmar
Attraktionslagen Sverige

Pin It on Pinterest

Share This