Det magiska med Källenergi som ger dig Livskvalité
Attraktionslagen Sverige

Källenergi och din möjlighet att använda den

Det intressanta med källenergi är att den informationen du får till dig när du är i kontakt följer ingen logik i förhållande till det sammanhang du upplever att du befinner dig i. Det finns många olika tillfällen när du hamnar i ett sånt tillstånd av mottagande.

Vilka de situationer är brukar variera från person till person. Jag brukar se det som att det handlar mycket om att göra något, eller inte göra något, där resultatet blir att släppa fokus o tankar på det specifika området, alltså släppa kontrollen.

Jag kan tex lyssna på ett klipp om en person som har vunnit pengar och när jag är i ett state Of recieving så kommer information om annat till mig som jag önskat, all information som jag efterfrågat som tar mig vidare till nästa nivå.

Nästa steg till handling.

Men den kanske inte alltid kommer i turordning, den kanske inte kommer i den följden du förväntar dig. Den behöver inte o har ingen anledning att följa tidsrums perspektivet då det inte existerar på den nivån informationen kommer ifrån.

Det är vad du gör med den informationen,

hur du sorterar, väljer ut, skriver ner, sparar som gör all skillnad. Det är det här som skiljer de människor som skapar magi med den informationen, till människor som bara får den men aldrig gör något med den. Eller som bara flyktigt slänger ut den för att den kommer till en men den fyller inte det syfte den kom för.

Det är här din struktur o organiseringsförmåga kommer in. Jag brukar alltid anteckna saker som kommer till mig, ibland förstår jag inte alls varför just det kommer ibland förstår jag men hunner inte göra något med det för stunden.
 Mycket jag får till mig är på engelska. Vad det beror på vet jag inte men när jag försöker tänka i svenska bromsar jag bara upp energierna. Det magiska med Källenergi | Livskvalite | Attraktionslagen Sverige

Därav att många quotes på instagram

är på engelska dem kommer så. Mycket anteckningar och ofta när jag pratar i kanal som jag ofta gör på föreläsningar så kommer mycket engelska ord in. När det gäller anteckningar och längre skrifter skriver jag ofta ner det som det kommer och ibland går jag tillbaka och översätter.
 Du kan alltså välja att styra in fokus på vart du vill lägga energin för stunden. Fokusera din energi på det du prioriterar, prioritera det du vill ha först i ditt liv, vad är viktigast i ditt liv, vad är verkligen viktigast i ditt liv? Ärligheten i att titta på detta kanske innebär att det också är något där du behöver gå till handling som du har ett motstånd mot?

Och det är här det absolut viktigaste krig detta uppstår,

känner du dina brister? Vad har du för beteenden som sätter käppar i hjulet för din framgång? Det är ofta så att vi kan lura oss själva att något är viktigare i vårat liv för att vi just ska slippa titta på den där stora stenen du går runt o bär på.

Vi har alla sidor som inte är det absolut mest gynnsamma för oss.

Det bästa med det är att vi kan välja in människor i vårat liv som kompletterar oss. Vad har du för människor runt dig? Kan du välkomna de som har de styrkor du behöver i ditt liv? För när du kopplar upp dig till dina nära relationer och det gör du, så får du också tillgång till deras kunskaper, deras förmågor o idéer.

Det är genom att välja att vara villig till förändring,

hitta människor som driver dig framåt vara ödmjuk nog att ta in deras storhet utan att förringa din egen o låta dig själv växa med deras hjälp spm du kommer vakna upp imorgon o vara en bättre version av dig själv. Att vakna upp o vara lycklig, för att du är den du är.

Jag har under de senaste åren gjort

en så stor resa både privat och i karriär att ibland när jag tittar i backspegeln blir jag nästan tårögd. Av stolthet över den drivkraften o vilja jag haft att ta mig framåt.

Det mod jag uppvisat genom att våga möta upp mig själv och hela tiden sträva efter framgång. När jag tittar på mitt liv idag blir jag enormt ödmjuk, tacksam och väldigt driven att dela den framgången med människor runt mig.

För jag vet att alla de steg som jag tagit för att nå dit jag är idag,

finns tillgängliga för vem som helst. Det har blivit mitt livsmål att sprida den kunskapen och styrkan till andra. Den friheten att leva sitt liv som man vill, i glädje o kärlek.

Efter att ha knäckt den koden så kan jag se det som att det inte längre är något jag vill göra, det är min förbannade skyldighet att hjälpa så många andra som möjligt att kunna uppnå det i sina liv.

Attraktionslagen är ett fantastiskt verktyg, och Universum vill ditt allra bästa. Det första steget du behöver ta är att börja vilja dig det allra bästa med <3

Ha en skön söndag  <3

Det magiska med Källenergi och Livskvalite | Attraktionslagen Sverige

www.attraktionslagensverige.com

Pin It on Pinterest

Share This