Kraniosakral Terapi | Osteopatisk lära | Attraktionslagen Sverige

Kraniosakral Terapi

Kraniosakral Terapi

Kraniosakrala behandlingar är milda och skonsamma för kroppen har du problem med stress, smärta i nacke och axlar, hormonstörningar eller andra besvär är detta en väldigt fin och behaglig metod att få hjälp av.

Kraniosakral terapi utvecklades från Osteopatisk lära.

Tekniken är framtagen utifrån de vågrörelser som sker i all vävnad. Man behandlar genom att använda händer med lätt tryck på olika punkter i kroppen. Metoden är fysisk men bygger på kroppens egna små rörelser, därför är beröringen väldigt lätt och genom olika handpositioner vägleder man kroppen tillbaka till optimal hälsa.

Det gör att man kan nå djupare in i systemet trots lite kraft och rörelse från behandlaren. Man kan behandla alla delar av kroppen, och några vanliga besvär som man kan få god effekt vid är: värk i huvud, axlar, nacke och rygg. Hormonella besvär. Kronisk smärta, i nerver, leder och skelett. Tinnitus, sömnsvårigheter, magproblem, besvär vid graviditet. Stressrelaterade symtom. Klienten är alltid påklädd under behandlingen.

Boka Behandling

En behandling är ca 45 minuter, vi börjar med att prata om din kropp och dina behov så räkna med att avsätta ca 60 min. Främst utgår jag från den biodynamiska läran. Där stillhet och kroppens egna visdom får möjlighet att uttrycka sig för att kunna läka.
För bokning kontakta via sms till 0735366335 eller mail: [email protected]

Kostnad är 750kr per gång, du kan också köpa 3 behandlingar för 1800kr,
5 behandlingar för 2500kr betalas då vid första tillfället. Behandlingspaket är giltigt under ett år från första behandling. Betalning kontant på plats, via swish eller via bankgiro. Vid inbetalning via bankgiro görs detta så transaktionen kan uppvisas vid första behandlingstillfället.

Det går bra att köpa både enskilt och paket att ge bort, ange då personens namn vid bokning. Personen som fått gåvan ansvarar för att ta kontakt för bokning av tid.

 

Kraniosakral Terapi | Osteopatisk lära | Caisa Landahl

Pin It on Pinterest

Share This