Hur fungerar Attraktionslagen? Vi Attraherar det som finns på samma frekvens som vi!

Attraktionslagen

direkt översatt från engelska har jag alltid känt att det låter lite konstigt, men har senaste dagarna funderat över den enorma tydligheten i just “lagen om attraktion”. Det talar ju om att vi attraherar in precis allt i vårat liv. Universum har ingen bedömning om bra eller dåligt o går inte in o skyddar eller stjälper. Vi behöver ha ansvar fullt ut där, det gör vi bäst genom medvetenhet. När vi blir medvetna om vad vi känner, när vi inte flyr eller skyller ifrån oss.

Kan vi se på våra känslor som ren information. Alla känslor, både positiva och negativa finns enligt mig där för att vara vägledande. Är jag lycklig o mår bra, är det en signal om: bra jobbat, fortsätt göra det du gör! Och om jag har känslor som inte är så positiva, ångest, rädsla, oro. Då är de där med för att säga något.Kanske kan det ibland vara svårt att orka gå in o ta ansvar i de situationer när man inte mår så bra, man faller lätt offer för omständigheterna och ursäktar sitt fortsatta dåliga mående på händelser som triggat det.

Men vi har alla möjligheten att förändra vårat mående.


Det är det som är tankens kraft! Den mentala styrka som krävs för att ha förmågan att gå in o göra de skiftena är dock ingenting som händer över en natt. Precis lika lite som att du bestämmer dig för att bli vältränad o går o tränar en gång och förväntar dig resultat. Det krävs ett dedikerat och målinriktat arbete. Dels för att programmera om nya tankebanor. För att lära dig att hitta nya sätt att agera och bibehålla dem. Men också för att inte låta det gå över i en flykt från sånt som är obekvämt!

Jag “missförstod” Attraktionslagen

den första tiden jag jobbade med det o trodde att det krävdes att jag ständigt gick runt o var positiv. Där gick jag in i en förnekelse kring hur situationer egentligen var o tog inte ansvar. Man kan lugnt säga att de situationer jag nonchalerade på detta sätt har dykt upp återigen flera gånger för att se till att jag lärt mig hur jag ska agera. Men jag har en stark tillit o tro på Universums kraft och att jag kan precis när jag vill, gå in o skifta i mina energier för att alliera mig med ett flöde som är fantastiskt.

Vi attraherar det som finns på samma frekvens som vi!

För att förenkla stunder när det känns tyngre brukar jag förbereda mig på följande sätt:


1. Gör en lista

över må bra handlingar som jag skapar när jag är på hög frekvens: tex meditera, ta ett bad, lyssna på favoritmusik etc.Det gör att du skiftar fokus o höjer din frekvens, och du kan då lättare gå in o ta ansvar i vilken situation det är som behöver ageras i. Ibland behöver ingenting heller göras utan mående behöver stöttas upp då funkar detta utmärkt med.

2. Djupandning

jag lärde mig förra året att 8 djupa andetag går in o förändrar kroppen från stress till avslappning o det i sin tur påverkar en hel rad med feel good ämnen. De ska vara så långsamma du bara kan, när du andats ut allt du tror du kan, andas lite till.

3. Tacksamhetslista

ibland skriver jag, ibland mantrar jag i huvudet… Det får dig att känna kärlek o glädje över det du har i ditt liv o det får det där som får dig att må sämre att kännas lite mindre stort.

Lagen om Attraktion

All förändring börjar med acceptans, sätt sen fokus på vart du vill vara.
Känn in den känslan av att redan vara där. Släpp taget o var här o nu med förnyat hopp
<3 du har alltid ett val, jag väljer att fokusera på det goda <3

Attraktionslagen | Attraherar det som finns på samma frekvens som vi!

Pin It on Pinterest

Share This