Meditera med Attraktionslagen Sverige


Guidade Meditationer skapade i professionell studio i samarbete med musikern
Staffan Bond Westfält som ton gett varje meditation med unik musik.
Vid beställning uppge vilken/ vilka meditationer du önskar.


Meditation för Nybörjare

Denna enkla meditation passar alla. Den utgår ifrån grunderna av meditationens essens, nämligen att stilla ditt sinne och tillåta allt. Meditation hjälper ditt system att stressa ner och genom att träna dig fram till vad som passar dig i din takt kommer du finna sinnesro. Den här meditationen är enkel och passar även dig som inte mediterat tidigare, eller dig som testat men inte känt att du fått det att fungera. Du behöver inte uppnå någonting, bara lyssna och tillåt det som kommer.

Hjärtats Kraft

Denna meditation tar dig in till din enorma kraft att kunna skapa. Hjärtats magnetiska fält sägs vara 100 gånger starkare än det vi skapar från hjärnan. Genom att lära dig att nå in och skapa från hjärtat kan du uträtta underverk i ditt liv.

Skapa överflöd från Hjärtat

Denna meditation kan du lyssna på när som under dagen, medan du gör saker eller tar en promenad. Du kan såklart också lyssna på den om du väljer att sitta eller ligga ner. Den är skapad för att hjälpa dig skapa det du önskar i ditt liv. Attraktionslagen verkar ständigt och du skapar varje stund det du upplever i din verklighet. Genom att lägga aktivt fokus på vad du har i ditt liv och välja positiva känslor kan du skapa det du önskar i ditt liv.


Alla meditationer går att köpa enstaka eller i paket. Vid beställning vänligen maila [email protected] Ange vilka meditationer du önskar.
Det går också att ge bort som gåva, ange då personens namn och mail dit meditationerna ska skickas.


Meditation för självläkning

Våra kroppar har en enorm förmåga att läka och reparera sig självt. Varje dag återhämtar sig din kropp från skador och sjukdomar. Denna meditation är till för att hjälpa din kropp att läka det som du behöver just nu.

Meditation för insomning

Under dagen går kroppen på högvarv och många har svårt att varva ner när det väl är dags för sömn. Så fort vi ska gå in i vila hamnar många i en stressande spiral av tankar och oro. Låt dagen som gått vara slut och tillåt dig själv att få en god natt sömn. Denna meditation hjälper dig att släppa taget om dagens bestyr och gå in i vila.

Transformerande Meditation

Tillsammans med Kia Temmes bjuder vi in till denna kraftfulla meditation för att nå din fulla potential. Varje ord är guidade för att frigöra din inre kraft och hitta tillbaka till hela dig. Den kommer hjälpa dig att rensa upp i ditt energifält och transformera trög energi som du bär på, till en energi som plockar fram din kreativa och skapande sida och som hjälper dig att få in mera flöde i ditt liv. Varje ord är laddat med en vibration av energi som kommer att hjälpa dig med att uppnå en transformation, här och nu.


Pris per meditation är 120kr Pris för 3 meditationer 330kr för alla 6 meditationer är priset 600kr beställning sker via mail till [email protected] och betalning till bankgiro: 531-2657 ange ditt namn och eventuell rabattkod. Leverans sker via mail efter bokförd betalning.


www.attraktionslagensverige.com|meditationer

Meditera med Attraktionslagen Sverige | Guidade Meditationer

Pin It on Pinterest

Share This