Neutral men positiv | Attraktionslagen Levererar alltid

Nyfiken på Meditation?

Meditationer

Meditera med Attraktionslagen Sverige | Guidade Meditationer skapade i professionell studio i samarbete med musikern Staffan Bond Westfält som ton gett varje meditation med unik musik. Vid beställning uppge vilken/ vilka meditationer du önskar.

Attraktionslagen levererar alltid,

men ibland kan det komma små bakläxor till det man sänt ut. När vi sänder ut saker vi vill ha från tankens kraft enbart, är det allt som oftast så att det finns ett inbyggt motstånd med. Resultatet är att det kommer en leverans men att det sedan också kommer en del följder som man inte hade räknat med. Att hitta den där balansen mellan att vara neutral i sina beställningar men ändå vara positiv kan upplevas som svårt för många. Kommer beställningarna från hjärtat ja då är de fria från motstånd. Där vill jag alltid försöka vara. Jag brukar ställa några enkla frågor: Varför vill jag det här? Är svaret i form av, det är min passion, jag älskar det, det skulle vara så himla roligt, kör! Hur ser jag på om det inte skulle bli så? svarar jag: Då blir det nåt annat, jag har full tillit till att universum vet bättre än jag, jag kommer ha roligt under tiden, återigen: kör!

Följsam inte flyktsam.

Ja det är nog ett påhittat ord men många reagerar på hur jag fungerar som person, alltså många som inte lever med attraktionslagen. De kan uppfatta mig som en person som vänder kappan efter vinden, som inte fullföljer och som gör så mycket olika saker att de inte vet vad jag gör. Det är något positivt för mig, jag älskar det sättet att vara så länge det är under ansvar. Alltså jag kan ha ett mål, stora drömmar, och så påbörjar jag min resa, vilket jag alltid gör genom att först sända ut en vibration om att jag redan är där, sedan levererar universum möjligheter för att jag ska ta mig dit.

Ibland upptäcker jag att,

nej det här kändes inte rätt för mig, jag tyckte inte om det. Då skiftar jag, tittar på vad det var jag från början hade en önskan om. Ser över det o justerar och börjar om. Jag släpper aldrig nya projekt för att jag blir rädd, inte för att jag inte fick det resultatet jag önskade och hoppas att genom att skifta fort så kanske ingen märker att det inte blev så bra. Jag följer med, i de riktningar som Universum visar mig att jag ska gå, jag lever i tillit. Jag flyr inte, jag har full insikt i alla mina tillgångar och brister och vågar titta på dem när de är anledningen till att något inte gick som jag ville.

Bara genom att ha det modet kan man göra förändringar mot det bättre.

Många är så rädda för att misslyckas, men kom ihåg att bakom varje framgångsrik människa så finns en hel rad av misslyckanden, som de inte lät sig slås ned av utan de fortsatte sin väg. Så fortsätt alltid, våga håll kvar dina drömmar om de känns rätt för dig, ändra dig aldrig för vad andra tycker eller tänker, du kommer lyckas när du tror på dig själv <3

Känslan av att vara Neutral men positiv | Attraktionslagen Levererar alltid

Pin It on Pinterest

Share This